Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kramného čaká v base sexuálne peklo: O tomto sa mu nezdalo ani v najhorších snoch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ČTK, SITA)

PRAHA – Ak Petra Kramného uznajú vinným z vraždy dcérky Klárky a manželky Moniky, môže sa pripraviť na hotové peklo na zemi. Vo väzniciach totiž s vrahmi malých detí nemajú zľutovania a stávajú sa z nich poslovia či bábky na zvrhlé sexuálne praktiky. O tom, čo všetko sa za mrežami brutálnych vrahov odohráva, porozprával jeden z trestancov.

Petr Kramný po tom, čo ho česká polícia obvinila z dvojnásobnej vraždy, stále čaká na verdikt vo vyšetrovacej väzbe. V prípade, že mu vinu dokážu, hrozí, že sa spoza mreží už nikdy nedostane. A to, že mal pripraviť o život aj dieťa, mu dajú spoluväzni poriadne pocítiť. Pre český denník Blesk o pomeroch vo väzniciach porozprával recidivista Jaroslav P. (56).

Petra podľa neho v base čaká nočná mora, o akej sa mu nikdy ani len nezdalo. „Urobia si z neho „fenu“. Budú ho hromadne znásilňovať, štyria chlapi ho niekde v kúpeľni pridržia a pár ďalších sa na ňom zozadu vystrieda,“ opisuje nechutné praktiky recidivista. V tom lepšom prípade si z neho väzni urobia poskoka.   

„Ostatným bude slúžiť, jazykom čistiť topánky, nosiť jedlo a odovzdá im všetko, čo mu zvonku pošlú,“ dodáva. S vrahmi detí podľa neho nemajú zľutovania ani brutálni násilníci a stávajú sa z nich fackovací panáci. Niekedy ich surovo mlátia aj každý deň. Vedia o tom údajne aj dozorcovia, s ktorými majú tichú dohodu.

Kramného vzali do väzby koncom februára, keď bolo proti nemu vznesené obvinenie z dvojnásobnej vraždy dcérky a manželky. Obvinený podal voči väzneniu sťažnosť, ktorú však súd v Ostrave minulý týždeň zamietol. Najnovšou verziou príčiny smrti oboch dievčat je zásah elektrickým prúdom. Kramný však vinu od začiatku popiera. Polícia zatiaľ nezverejnila výsledky pitvy ani výsledky testu na detektore lží, ktorý obvinený podstúpil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu