Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horor v zoo: Mladík sa vrhol k tigrom, chcel sa nechať zožrať!

Chovatelia nakoniec muža zachránili. Zobraziť galériu (3)
Chovatelia nakoniec muža zachránili. (Zdroj: Daily Mail)

PEKING - Chovateľom v čínskej zoo sa podarilo zachrániť život mentálne narušeného muža po tom, čo oznámil, že chce zlepšiť život tigrom v klietke. Namiesto toho, aby im priniesol nejakú potravu, sa však rozhodol, že im ako jedlo ponúkne vlastné telo. Keď sa vrhol k šelmám, mali návštevníci postarané o hororové scény.

Yang Jinhai (27) nedávno zverejnil na internete niekoľko optimistických správ o tom, ako začne nový život, keď sa mu podarilo získať prácu ochrankára v meste Čcheng-tu na juhozápade krajiny. Tú však čoskoro začal považovať za nudnú a monotónnu a radšej odišiel do tlačiarenskej továrne, ale ani tam sa mu veľmi nepáčilo a túžil po niečom zaujímavejšom.

Miestnej zoo napísal, aké deprimujúce je vidieť žiť "vznešené a nádherné tigre" v takých skromných podmienkach, uväznené v klietkach, kde nemôžu nasledovať svoje prirodzené inštinkty, loviť a zabíjať. Potom oznámil, že sa rozhodol obetovať sám seba na podporu bengálskych tigrov.

Očitý svedok Feng Lin uviedol, že preliezol zábradlie a skočil dovnútra výbehu. Pravdepodobne očakával, že sa neho dva tigre okamžite vrhnú, ale namiesto toho boli samec a samica skôr nervózni. Samica pred ním dokonca utiekla. Mladík to však len tak rýchlo nevzdal a pokúsil sa tigra vyprovokovať. Pokým sa chovateľom podarilo zviera uspať šípkou so sedatívami, stihlo Yanga poškriabať a pohrýzť.

Mladíkova rodina miestnym médiám prezradila, že Yang trpel dlhú dobu depresiami a nakoniec skončil na psychiatrii, kde mu majú pomôcť vysporiadať sa s jeho problémami.

Návštevníci zoo zažili nevšedné divadlo.
Zobraziť galériu (3)
Návštevníci zoo zažili nevšedné divadlo.  (Zdroj: Daily Mail)

Muž mohol naozaj skončiť ako potrava pre tigre.
Zobraziť galériu (3)
Muž mohol naozaj skončiť ako potrava pre tigre.  (Zdroj: Daily Mail)

Horor v zoo: Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu