Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kamil (72) utiekol z kremnickej psychiatrie, zatiaľ ho stále hľadajú

Kamil Boroš
Kamil Boroš (Zdroj: polícia)

KREMNICA - Aj dnes pokračuje pátranie po nezvestnom 72-ročnom mužovi, ktorý ešte v stredu (2. 4.) večer odišiel z psychiatrickej nemocnice v Kremnici. Polícia sa v tejto súvislosti obracia so žiadosťou o pomoc pri pátraní aj na verejnosť.

"Touto cestou žiadame občanov, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie o nezvestnom, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158," informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková. 

Počas pátrania bolo prehľadané mesto Kremnica, ako aj jeho širšie okolie. Včera sa do pátrania zapojili viaceré zložky. Okrem desiatok policajtov sa pátracej akcie zúčastnili hasiči, horskí záchranári, príslušníci mestskej polície, záchranári Komplexnej centrálnej záchrannej služby z Gabčíkova s technikou a so špeciálne vycvičenými psami. 

Vo štvrtok (3. 4.) popoludní priletel na miesto aj vrtuľník Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.

Hľadaný muž je vysoký približne 175-178 centimetrov, váži cca 63 kg. Je štíhlej postavy, má výraznú čelnú plešinu a riedko prerastané šedivé vlasy. V čase, keď opustil nemocnicu, mal na sebe oblečené modré tepláky a sivú bundu s dlhým rukávom a obuté papuče. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu