Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prvé kroky bývalej prvej dámy Francúzska: Kam sa vybrala po rozchode s Hollandom?

Francois Hollande a Valérie Trierweilerová
Francois Hollande a Valérie Trierweilerová

PARÍŽ – Bývalá prvá dáma Francúzska Valerie Trierweilerová odcestovala dnes na humanitárnu návštevu Indie. Stalo sa tak deň po jej oficiálnom rozchode s francúzskym prezidentom Francoisom Hollandom.

Trierweilerová (48) priletela dnes večer z Paríža do západoindického Bombaja v rámci dlhodobo plánovanej charitatívnej misie. Vzhľadom na svoj nedávny pobyt v nemocnici absolvuje len časť pôvodne plánovaného programu; vynechá napríklad návštevu jedného z miestnych slumov.

Rozpad dlhoročného partnerského vzťahu Hollanda a Trierweilerovej zapríčinilo nedávne odhalenie prezidentovej ľúbostnej aféry s francúzskou herečkou Julie Gayetovou. O rozchode prvého páru informoval šéf Elyzejského paláca v sobotu večer. Po medializácii odhalení v bulvárnej tlači Trierweilerová utrpela šok a musela stráviť osem dní v nemocnici.

Francois Hollande nebol ešte nikdy ženatý. Jeho vzťah s novinárkou Trierweilerovou sa začal v roku 2006, ešte v čase, keď žil so svojou predchádzajúcou partnerkou a matkou svojich štyroch detí, socialistickou političkou Ségolene Royalovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu