Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná smrť na firemnom vianočnom večierku: Odišli sa baviť sami, ráno boli mŕtvi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ENNEPETAL – Nemecká polícia rieši záhadný prípad úmrtia troch mužov. Ich telá našli ráno mŕtve v saune v dome jedného z nich, zhodou okolností šéfa firmy. Všetko sa to začalo večer predtým, keď sa trojica zúčastnila na bujarom firemnom večierku plného alkoholu a dobrej nálady.

Vianočného večierku v Ennepetal v nemeckom Vestfálsku  sa v sobotu zúčastnilo viac ako 400 ľudí. Všetci sa bavili a oslavovali úspešný pracovný rok. V tej chvíli ešte nikto netušil, že na druhý deň to bude ťažké triezvenie. Alkoholom potužený šéf firmy na obrábanie kovov Frank M. († 48) dostal v neskorých hodinách  nápad. Dvoch kolegov pozval do svojej luxusnej rezidencie, aby si spoločne zasaunovali. Bolo to ale osudné rozhodnutie,  von zo sauny sa totiž už nikdy živí nedostali. Zrejme vlastnou vinou.

Privolaní záchranári skonštatovali smrť. Polícia zatiaľ nevie, čo sa v skutočnosti stalo. Dvere od sauny totiž neboli zamknuté.

"Pitva neodhalila príčinu smrti. Návšteva sauny po požití alkoholu ale predstavuje veľké nebezpečenstvo," vyhlásil vyšetrovateľ. Popíjanie alkoholu v saune podľa odborníkov často vedie ku kolapsom organizmu."Je možné, že boli muži tak slabí, že v drevenej kabíne zaspali a prekonali infarkt. Ale tri naraz?" pýtal sa.

Vyšetrovatelia pracujú aj s verziou, že muži si liali do odparovača v saune alkohol a priamo ho vdychovali. To mohlo vysvetliť aj to, že boli mŕtvi všetci traja. Alkohol by na nich totiž začal pôsobiť v rovnakom čase.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu