Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poprava vyhadzovača Romana (†32): Natiahli mu kuklu a päťkrát strelili do hlavy!

Roman ležal v lese s kuklou na hlave
Roman ležal v lese s kuklou na hlave (Zdroj: TV JOJ)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Vražda z pomsty? V prípade smrti Romana (†32) z Vyhní, ktorého našli po týždni nezvestnosti mŕtveho v lese pri obci Svätý Anton, sa objavili nové šokujúce skutočnosti. Mladý vyhadzovač nechal po sebe list na rozlúčku, čo nasvedčovalo tomu, že si na život siahol sám, pitva však ukázala že zomrel brutálnou smrťou.

Roman bol nezvestný už od utorka minulého týždňa a strach jeho rodiny sa každým dňom stupňoval. Rozhodli sa ho preto hľadať aj na vlastnú päsť. Do lesa pri obci Svätý Anton jeho otca zaviedol tajomný list na rozlúčku, ktorý po sebe Roman doma zanechal. Syna tam skutočne našiel, no už bohužiaľ mŕtveho.

Podľa polície zomrel násilnou smrťou. "Podľa doterajšieho vyšetrovania, doposiaľ neznámy páchateľ tomuto mužovi spôsobil zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenia, na následky ktorých podľahol," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Roman mal na hlave natiahnutú kuklu a pod ňou stopy po krvi. Pitva podľa Tv JOJ ukázala, že ho niekto zastrelil. V hlave mu totiž našli až päť projektilov.

Polícia prípad naďalej prešetruje a aj deň po hrôzostrašnom náleze na mieste zaisťovala stopy. Či pôjde o miesto činu, alebo páchateľ telo do lesa priviezol, ostáva zatiaľ záhadou. Roman pochádzal z obce Vyhne no s priateľkou mal žiť v Žiari nad Hronom. Pracoval údajne ako vyhadzovač v Banskej Štiavnici a nie je preto vylúčené, že motívom hrozného činu boli nezhody či dlhy. Viac svetla do prípadu zrejme vnesú aj riadky z tajomného listu, ktorý po sebe zanechal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu