Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šíri sa VIDEO, po ktorom ľudia nevedia zaspať: Strašidelná bytosť desí svet!

Votrelec sa prechádza po panelákoch v Moskve Zobraziť galériu (2)
Votrelec sa prechádza po panelákoch v Moskve (Zdroj: Foto: youtube)

MOSKVA – Internetom sa v posledných dňoch šíri desivé video. Podľa reakcií mu viacerí ľudia veria a neskrývajú po jeho zhliadnutí obrovský strach. Zábery podľa popisu pochádzajú z hlavného mesta Ruska. Vidno na ňom podivnú kreatúru, ktorá sa dokonale vo všetkých smeroch prechádza po budove. Objavilo sa viacero teórií o akú bytosť ide. Jedni tvrdia, že to je mimozemšťan iní, že ide o mýtickú bytosť požierajúcu deti. S najväčšou pravdepodobnosťou je to však celkom vydarený podvrh.

Po zhliadnutí tohto desivého videa ostanete určite šokovaní a rozhodne vás vyvedie z miery. Na internete sa podivné zábery z Moskvy objavili ešte koncom novembra a hneď rozpútali búrlivú debatu. Je čierna bytosť s dlhými nohami a rukami naozaj reálna a máme dočinenia s mimozemskou civilizáciou, ktorá prišla na Zem s nejakým nám doteraz neznámym zámerom? Alebo ide jednoducho o dokonalý podvrh počítačového grafika?

Záhadný obrovský čierny votrelec sa prechádza po jednom z moskovských panelákov v rôznych smeroch ako pavúk. 

Niektorí tvrdia, že je to votrelec z čeľabinského meteoritu. istý divák vložil pod video svoj komentár: „V Malajzii ho nazývame ako "HANT Galah". Ide o jeden z druhov démona. Je známy nielen v Malajzii, ale aj v Thajsku a Indonézii, kde ľudia videli tento druh ducha, väčšinou v odľahlých častiach dedín." uviedol.

Iní hovoria, že ide o Slender mana. Je to mýtická bytosť v podobe 2 až 3 metre vysokého muža velmi štíhlej postavy. Jeho výskyt pokrýva celý svet a jeho história sa píše už od dôb starovekého Egypta.

Šíri sa VIDEO, po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: why-not.blog.c)

Slender sa vie pohybovať na základe teleportácie. Najčastejšie by sa mal vyskytovať pri ľuďoch, ktorých skoro čaká smrť alebo pri malých deťoch. Hovorí sa, že kto ho uvidí, čoskoro zomrie alebo zmizne. Nosí čierny oblek s kravatou a má predĺžené končatiny. Hovorí sa, že buď absorbuje energiu svojej koristi alebo ju zabije. Môže tiež na človeka preniesť absolútnu paranoju alebo smrteľnú chorobu. Nikdy však za sebou nenecháva žiadne dôkazy.
O jeho tvári sa špekuluje, no jeho postoj je zdvorilý, svoje dlhé ruky má skrížené pozdĺž tela alebo za chrbtom. Hovorí sa o ňom, že takmer výhradne zabíja deti a dokonca sa nimi i živí.

Slender man sa vraj väčšinou nachádza v prímestských lesoch a v opustených starých domoch. Býva videný po nociach, keď nakukuje do okien alebo sa zjavuje vodičom na odľahlých miestach.

Podarilo sa ho zachytiť aj na iných videách, ktoré naháňajú strach a po ich zhliadnutí behá mráz po chrbte.

Ďalšie desivé video sa podarilo natočiť aj v moskovskom metre.

Ak by bolo však video z moskovského paneláka reálne, postava by po sebe zanechávala tieň a ten tam chýba. To potvrdzuje fakt, že zrejme ide o dokonalý počítačový výmysel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu