Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Petr sa zaplieta do vlastných tvrdení: Rozpor vo výrokoch o svadbe s Monikou (†36)!

Petr v čase ešte, keď tvorili šťastnú rodinu.
Petr v čase ešte, keď tvorili šťastnú rodinu. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Čech Petr Kramný je už takmer 50 dní v Egypte a ani po tragickej smrti svojej dcérky Klárky (†8) a manželky Moniky nemá pokoj. Neustále poskytuje médiám rozhovory a dáva nazrieť aj do svojej minulosti a osobného života. Občas však jeho výroky ako nesedia.

Smrť Moniky a Klárky na dovolenke v Hurghade mala byť podľa egyptskej strany spôsobená otravou jedom, ale zatiaľ to nikto oficiálne nepotvrdil. České úrady sú však rovnako skúpe na informácie a verejnosť nemá šancu sa dozvedieť, ako ďaleko pokročili. O nič múdrejší však nie je ani zúfalý Petr, ktorý stále trčí v Egypte ako svedok.

Ten však naposledy do svojich vyjadrení pre médiá vniesol podivný zmätok. Reportérom českého Blesku totiž v rozhovore o vzťahu s Monikou povedal: "Boli sme spolu dva roky, keď sme zistili, že čakáme Klárku. Ešte počas tehotenstva Moniky sme sa vzali."

Reportérovi televízie Nova však tvrdil niečo úplne iné: "Vzali sme sa v roku 2007 a tuším, že sme spolu od roku 2003. Chceli sme sa vziať, ale počkali sme, až dcéra bude mať dva roky, nech z tej svadby tiež niečo má."

Je pochopiteľné, že človek, ktorý stratí rodinu, je podozrivý z vraždy a zadržaný v cudzine, môže byť v naozaj ťažkom psychickom rozpoložení. Napriek tomu sa zdá čudné, že by si nepamätal, či sa dcéra narodila dva roky pred svadbou alebo až po nej. Uviedol portál tn.cz s tým, že je otázne, kde je pravda.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu