Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rana pre Petra: Živého ťa nepustia, odkazuje Lenka, ktorá v Egypte zažila peklo!

Lenka v Egypte takmer prišla o život
Lenka v Egypte takmer prišla o život (Zdroj: FB)

HURGHADA – Petra živého nepustia! Českým médiám sa ozvala Lenka Mocková z Liberca, ktorá si v Egypte prešla peklom, podobne ako Petr Kramný, ktorého tam už druhý mesiac bezdôvodne držia ako podozrivého z vraždy manželky Moniky (†36) a dcérky Klárky (†8). Podľa jej skúseností sú Egypťania schopní urobiť všetko preto, aby povesť ich krajiny ostala nepoškvrnená a Petra tam budú držať až dovtedy, kým nerezignuje a sám neskoncuje so svojím životom.

Lenke išlo v roku 2010 v Egypte doslova o život. Problémy s trávením, s ktorými na dovolenke v tejto destinácií bojuje takmer každý turista, ju dostali až pod chirurgický nôž. Prístup, s akým sa stretla v tamojšej nemocnici, ju však šokoval. „Zobrali ma na sál, vyzeralo to tam ako v pitevni. Držali ma 4 chlapi a piaty mi rozrezal brucho a vytlačil hnis,“ povedala pre magazín Aha! s tým, že celý zákrok prebiehal bez narkózy.

Na operačnom sále vraj bola špina a Lenke rozrezané brucho nezašili, ale zdrôtovali. „Po niekoľkých operáciách mi v posteli prasklo a striekala von stolica a krv,“ opisuje zážitok ako z hororu. V Egypte ju vraj držali až mesiac len preto, aby z nej vyžmýkali čo najviac peňazí. Domov ju nakoniec previezli vojenskí doktori.

 V Česku musela podstúpiť mnoho ďalších zákrokov, aby miestni lekári napravili to, čo egyptskí spackali. Egypťanom odvtedy neverí a domnieva sa, že osud Petra Kramného je už dopredu spečatený. Podľa nej ho budú v krajine držať dovtedy, kým ho nedoženú k samovražde. Chybu si vraj nikdy nepriznajú len preto, aby Egypt ostal obľúbeným dovolenkovým rajom. Všetku špinu podľa Lenky radšej hodia na Petra.

Monika a jej dcéra zomreli na konci júla v hotelovej izbe v Hurghade. Našiel ich manžel a otec Petr, ktorý povedal, že všetci traja trpeli črevnými a žalúdočnými problémami. Pôvodnú verziu o otrave z jedla spochybnil riaditeľ nemocnice v Hurghade, ktorý v českých médiách povedal, že obe mŕtve mali žalúdky rozleptané silným jedom. Potom sa objavili špekulácie, že za úmrtiami oboch Češiek stojí otec rodiny. Kramný nebol z ničoho obvinený, ale egyptská prokuratúra trvala na tom, že by mal byť v Egypte po celú dobu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu