Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Petr sa v Egypte nechal poriadne nachytať: Podpísal dokumenty, ktoré mu škodia!

Petr Kramný a fotka jeho manželky a dcérky. Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný a fotka jeho manželky a dcérky. (Zdroj: Facebook)

HURGHADA/PRAHA - Petr Kramný, ktorého žena Monika (†36) a dcéra Klárka (†8) zomreli za záhadných okolností v Hurghade, naďalej nesmie vycestovať z Egypta. Českým úradom to včera oznámila najvyššia prokuratúra v Káhire. Tá zároveň nestanovila žiadnu lehotu, ako dlho musí v krajine zostať.

"Najvyššia prokuratúra v Káhire nám oznámila, že predlžuje pobyt pána K. v Hurghade s tým, že neurčila, na ako dlho to bude," povedala ČTK hovorkyňa českého ministerstva zahraničia Johana Grohová. Informáciu egyptské úrady oznámili českému zastupiteľskému úradu v Káhire a ten ju už odovzdal aj Kramnému v Hurghade.

"Čaká sa na výsledok lekárskej správy, ktorá by snáď mala byť v tých nasledujúcich týždňoch. Od toho sa odvinie ďalší postup," dodala Grohová. Ako dlho všetko bude trvať, sa podľa nej nedá odhadovať.

Podľa portálu tn.cz v dokumente, ktorý Petr Kramný vo štvrtok v Egypte podpísal, stojí: "Od 3. 8. platí zákaz opustiť Egypt z dôvodov vyšetrovania. Dotyčný potvrdzuje, že mu bol vrátený pas. Upovedomili sme všetky prístavy a letiská, že dotyčný nesmie opustiť krajinu." Nikde však nie je ani zmienka o tom, dokedy tento zákaz platí. Kramný tak vraj podpísal, že zostáva v krajine na dobu neurčitú. Koľko to potrvá, ťažko špekulovať.

Monika a jej dcéra zomreli na konci júla v hotelovej izbe v Hurghade. Našiel ich manžel a otec Petr, ktorý povedal, že všetci traja trpeli črevnými a žalúdočnými problémami. Pôvodnú verziu o otrave z jedla spochybnil riaditeľ nemocnice v Hurghade, ktorý v českých médiách povedal, že obe mŕtve mali žalúdky rozleptané silným jedom. Potom sa objavili špekulácie, že za úmrtiami oboch Češiek stojí otec rodiny. Kramný nebol z ničoho obvinený, ale egyptská prokuratúra trvala na tom, že by mal byť v Egypte po celú dobu vyšetrovania.

Petr sa v Egypte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tn.cz)

Zdravie Petra Kramného je ohrozené! Na Vyšetrení sa dozviete, prečo môže každú chvíľu skolabovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu