Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO šokovalo Petra Kramného: Telá dvoch ženských mŕtvol v egyptskom hoteli!

Táto fotka vyvolala zdesenie
Táto fotka vyvolala zdesenie (Zdroj: shorouknews.com)

HURGHADA - Petr Kramný, ktorého egyptské úrady zadržiavajú v súvislosti so záhadnou smrťou jeho manželky a dcéry, zažil poriadny šok. Do emailovej schránky mu totiž došli fotky, na ktorých mali byť telá milovaných osôb prikryté len tenkou plachtou.

Kramný stále nesmie opustiť Egypt, krajinu, kde prišiel o dve najmilovanejšie osoby na svete. Existuje totiž podozrenie, že má s ich smrťou niečo spoločné. Nedobrovoľný pobyt v cudzine a najmä veľká psychická záraž sa negatívne odráža na jeho zdraví, čo vidno aj na značnom úbytku hmotnosti.

Najnovšie Petrovi poriadne starosti narobila desivá fotografia, ktorá koluje na internete. Vidno na nej dve mŕtvoly, o ktorých užívatelia špekulujú, že sú práve Monika (†36) a Klárka (†8). Keď vdovec snímku otváral, triasol sa strachom. Pohľad na nebohú ženu a dcérku by ho totiž dorazil už asi úplne.

FOTO šokovalo Petra Kramného:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: shorouknews.com)

Nakoniec ale vysvitlo, že nejde o mŕtve Češky. "Tá fotka je odinakiaľ, nie sú to moje dievčatá," povedal Kramný pre portál Blesk.cz. Jeho slová dokazuje fakt, že v izbe na spomínanom zábere je úplne iná podlaha než aká bola v izbe, kde boli Kramní ubytovaní. Tí mali na zemi dlaždice a v strede koberec, nie parkety.

Okrem toho obe telá sú zhruba rovnako vysoké, čo vylučuje možnosť, že by jedno z nich mohlo patriť osemročnému dieťaťu. Otázkou taktiež zostáva, prečo by u mŕtvol kľačala žena tak, ako to je na spomínanej snímke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu