Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Perverzný učiteľ (40) z Bronxu: Žiačku (10) mal znásilniť v aute na parkovisku!

Antonyho Criscuola odváža polícia
Antonyho Criscuola odváža polícia (Zdroj: bronx.news12.com)

NEW YORK - Polícia z newyorského Bronxu vyšetruje prípad učiteľa miestnej základnej školy, ktorý mal znásilniť desaťročnú žiačku. Tá utrpela nielen fyzickú, ale predovšetkým psychickú ujmu, z ktorej sa bude dlho spamätávať.

Štyridsaťročný Antony Criscuolo si vymyslel naozaj prefíkaný spôsob, ako sa zmocniť dievčaťa, ktoré si vyhliadol v škole na vyučovaní. Jeho rodičom napísal list, v ktorom im oznamuje, že ich dcéra vyhrala školskú súťaž v písaní slohových prác a ponúkol sa, že ju odvezie na slávnostné vyhlásenie víťazov. Rodičia súhlasili, veď nemohli tušiť, že v skutočnosti ide o násilného zvrhlíka.

Lenže pedagóg žiačku namiesto na slávnosť odviezol na parkovisko za školou a v aute ju znásilnil. Obeť o tom nikomu nepovedala, pretože bola vystresovaná a hanbila sa. Jej matka sa o všetkom dozvedela až z emailov, ktorými Criscuolo školáčku bombardoval. V jednom z nich napísal, že je kvôli nej ochotný opustiť svoju manželku.

Polícia okamžite zahájila vyšetrovanie a z výpovedí spolužiakov zneužitej dievčiny zistila, že jej páchateľ prejavoval náklonnosť aj v škole. Na večierku zorganizovanom k príležitosti sviatku všetkých zamilovaných s ňou dokonca tancoval, pričom sa jej mal dotýkať na intímnych miestach.

Portál cbsnews.com uvádza, že škola Criscuola suspendovala a v dohľadnej dobe sa s ním chystá ukončiť zmluvu, podľa ktorej dostával 73 000 dolárov (55 700 eur) ročne. Vyšetrovatelia ho obvinili zo znásilnenia, sexuálneho napadnutia dieťaťa a ohrozenia blaha dieťaťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu