Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievčatko (†4) poslali domov s infekciou, na druhý deň zomrelo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wordpress.com)

BIRMINGHAM - Štvorročnú Morgan Phelanovú hospitalizovali pre vysoké horúčky a vyrážky po celom tele v nemocnici v Birminghame. Na druhý deň ráno ju ale lekári poslali domov s tým, že ide len o vírusovú infekciu. Nešlo, dievčatko malo zápal mozgových blán.

Morgan je jednou z mnohých ľudí, ktorí doplatili na zlyhanie lekárov životom. Jej vystrašená mama Gemma ju v zlom stave priviezla do nemocnice v nádeji, že sa tam o ňu postarajú. Malú pacientku aj prijali, na druhý deň ju však prepustili a Gemme povedali, nech jej kúpi niečo na zníženie telesnej teploty.

Zdravotný stav dievčatka sa krátko nato prudko zhoršil, a tak ju mama opäť odviezla na pohotovosť. Tu už mu doktori bohužiaľ nedokázali pomôcť, o pár hodín zomrelo, napísal portál tn.cz.

Phelanovci zariadenie zažalovali za to, že si nevšimli, že ich dcérka trpí meningitídou, ktorá navyše mohla nakaziť ďalšie deti na oddelení. Nemocnica všetko zaklincovala ešte tým, že rodine kondolovala ku "strate syna".

"Nevieme sa z toho spamätať. Keby ju prezreli poriadne, mohla ešte žiť. Podľa nás sa jej dostatočne nevenovali preto, lebo nemali vtedy dosť sestier," povedala zdrvená Gemma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu