Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ír znásilňoval dcérku desať rokov: Sex bol tak často ako večera!

(Zdroj: The Sun)

WICKLOW - Írsky dôchodca (72) sa postavil pred súd za to, že vlastnú dcéru znásilňoval každú noc, kým ​​jej matka išla von hrať bingo, a to počas dlhých desiatich rokov. Jeho obeť, Fiona Doyleová, uviedla, že zneužívanie bolo "tak časté ako večera".

Zneužívanie sa začalo, keď mala Fiona iba sedem rokov a jej matka odišla na bingo, takže ju nechala napospas otcovi Patrickovi O’Brienovi. "Môj otec ma znásilnil v tú noc. Spomínam si, že som ležala v posteli a nemohla zaspať od bolesti," uviedla na súde Fiona, ktorá dodala, že v dôsledku útokov jej zlyhalo prvé manželstvo a ona sa pokúsila dvakrát spáchať samovraždu.

O'Brien z írskeho Brayu je obvinený zo znásilnenia a sexuálneho napádania v rokoch 1973 - 1982. Spočiatku svoju vinu popieral a polícii tvrdil, že ho dcéra udala, pretože bol na ňu príliš tvrdý kvôli tomu, ako sa obliekala. Neskôr pripustil, že ju týral aspoň raz týždenne po dobu desiatich rokov, a povedal, že "sa to stalo normálnym".

Podľa Fiony o zneužívaní vedela aj jej matka a na súde odzneli aj ďalšie kruté detaily. Raz ju otec znásilnil v lese a keď mala 14 rokov cez deň vo svojom aute. Inokedy s ňou prenocoval na návšteve u svojej rodiny. Ani po tom, ako jej matka začala vtedy vykrikovať, že s ňou mal v posteli sex, sa nič nezmenilo a všetko pokračovalo tak ako predtým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu