Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hádka kvôli krvavému tampónu: Dcéra (35) na matku (52) vytasila nôž!

Yakia Maysová
Yakia Maysová (Zdroj: insaneasylumblog.com)

DALLAS - Ľudia sa dokážu pohádať kvôli hocičomu. Nezriedka sa stáva, že si skočia do vlasov kvôli zlým hygienickým návykom. Tie má zrejme aj Yakia Maysová z Texasu, ktorej matke sa nepáčilo, že v kúpeľni nechala použitý tampón. Nechýbalo veľa a spor sa mohol skončiť tragédiou.

Dallaská polícia bola na miesto, kde sa odohrávalo bizarné domáce násilie, privolaná 9. októbra. Podľa vyšetrovacej správy bola na príčine hádky krvavá menštruačná pomôcka, ktorú Yakia Lashonta Maysová (35) nechala položenú na poličke v kúpeľni.

Matka Sandra (52) dcére za to vynadala a požiadala ju, aby si neporiadok po sebe okamžite odpratala. Yakia ale namiesto toho, aby tampón odhodila do koša, vbehla do kuchyne, zobrala nôž a začala sa mame vyhrážať. "Ty štetka jedna, zabijem ťa. Vrazím ti nôž doprostred tvojho pos*atého čela!," kričala ako zmyslov zbavená.

Sandra sa v strachu o svoj život zamkla v izbe a odtiaľ privolala políciu. Tá agresívnu ženu zatkla a obvinila z násilného útoku. Sudca stanovil kauciu na 25 000 dolárov (19 200 eur).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu