Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brutalita tehotnej ženy (26): V parku skopala chodca, dupala mu po hlave!

Loweová sa očividne vyžíva v ubližovaní druhým
Loweová sa očividne vyžíva v ubližovaní druhým (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER - Neuveriteľnú brutalitu predviedla mladá žena na ulici v Manchestri, ktorá z ničoho nič napadla neznámeho muža. Kopala do neho aj vtedy, keď už bezvládne ležal za zemi. Súd jej šokujúco udelil len podmienečný trest.

Incident, ktorý sa odohral ešte v máji, je zachytený na bezpečnostnej kamere. Na záberoch vidno, ako sa dvadsaťšesťročná Amanda Loweová prechádza v parku v centre mesta so štvormesačnou dcérou v kočíku a druhou, ktorú vedie za ruku. V jednom momente opúšťa deti a vrhá sa cudzieho muža, ktorý už nejakú tú chvíľu čelil útokom dvojice agresívnych mladíkov.

Amanda, ktorá v tom čase čakala tretieho potomka, začala Khurama Nisara kopať do hlavy a dupať po nej. Zároveň kričala: "Si terorista, vráť sa do Pakistanu! Nepribližuj sa ku mne! Nechcem, aby si ma vyhodil do vzduchu!

Keď bezmocný Nisar prosil Loweovej priateľa Wesleyho Earlsa, aby si ženu odviedol, ten tak nielenže nespravil, ale sa dokonca pridal k nej. Neskôr sa útočníci vrátili k deťom, pričom im matka príznačnými gestami nezabudla ukázať, čo práve urobila. Párik, ktorý je pre miestnu políciu "známou firmou", krátko nato zadržali.

Oboch násilníkov obvinili z napadnutia. V pondelok sudkyňa Lindsey Kuschnerová rozhodla o ich treste, keď im udelila ročnú podmienku s dvojročným odkladom. "Deti, ktorých matky sa správajú ako Vy, sa budú v dospelosti správať tak isto," vyhlásila Kuschnerová, ktorej rozsudok nebol podľa mnohých zďaleka dostačujúci. Vraj bola taká zhovievavá práve kvôli deťom.

Tehotná kope muža do hlavy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu