Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vrah Adolf zaútočil na krčmára: Vďaka čašníčke stiahol brucho a prežil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: my-self-defense-journey.com)

ZLÍN – Doslova o chlp unikol smrti krčmár z českých Těčovic, na ktorého brutálne zaútočil nespokojný zákazník. Známy kriminálnik posilnený alkoholom na hostinského vytiahol nôž a ostrú čepeľ mu chcel vraziť rovno do brucha. Pohotový muž však stihol včas zareagovať a miesto diery v bruchu vyviazol „len“ so škrabancom! Informovala Tv Nova.

V marci tohto roka si do krčmy v Těčoviciach v Zlíne zašiel na pár poldecákov nebezpečný kriminálnik Adolf Hubik, v minulosti odsúdený okrem iného aj za vraždu. S rastúcim promile v krvi sa zvyšovala aj jeho agresívnosť, ktorú si vybíjal na nevinnom krčmárovi.

Hubik zrejme nebol spokojný s obsluhou a na hostinského po hádke vytiahol nôž. Už už sa chystal 10-centimetrovú čepeľ zapichnúť mužovi do brucha, keď násilnika s nožom v ruke zahliadla kolegyňa a na šéfa pohotovo skríkla: „Pozor nôž!“ Krčmár stihol stiahnuť brucho a útočník mu tak nakoniec len roztrhol mikinu a zanechal krvavý škrabanec.

Podguráženého násilníka zadržali a po niekoľkých mesiacoch od konfliktu poputuje pred súd. Nebude to však ani zďaleka po prvýkrát. Výtržník si za mrežami odsedel už 48 rokov, napríklad aj za vraždu. Tentoraz sa pred sudcu postaví po obvinení z ťažkého ublíženia na zdraví a z výtržníctva, za čo mu hrozí až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu