Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexuálne muky: Otec päť rokov pravidelne znásilňoval dcéru (17)!

Danii a jej otčim, ktorý ju roky zneužíval
Danii a jej otčim, ktorý ju roky zneužíval (Zdroj: eadt.co.uk)

SUFFOLK - Tínedžerka z britského mesta Suffolk prežívala dlhé roky sexuálne muky. Nevlastný otec ju totiž od detstva pravidelne znásilňoval. Keď to ohlásila na polícii, nikto jej neveril. Teraz sa o svojom hrozivom zážitku rozhodla prehovoriť, aby dodala odvahu ostatným obetiam podobných zverstiev.

Danii Wiblinová (17) sa rozhodla, že všetko zverejní po tom, ako Alana Harrisona (43), ktorý bol pilotom britského kráľovského letectva, odsúdili na dvanásť rokov väzenia. "Ukradol mi detstvo. Mala som len jedenásť rokov, keď ma prvýkrát znásilnil. Odvtedy to ďalších päť rokov robil pravidelne," hovorí.

Dievčina sa s ťažkou situáciou nevedela vyrovnať. V zúfalstve ako dvanásťročná začala fajčiť a piť. Hoci pedofilného nevlastného otca udala na polícii, tá vôbec nezakročila, pretože si myslela, že si Danni všetko vymyslela. "Nevedela som, čo robiť. Chcela som sa zabiť. Veľmi som sa ho bála," vysvetľuje.

Nakoniec sa predsa len našiel niekto, kto jej uveril. Tým človekom bola seržantka Lindsay Poolová. "Nebyť nej, tak neviem, či by som ešte bola nažive. Chcem odkázať všetkým obetiam, ktoré sexuálne zneužívajú ich blízki, aby prekonali strach a násilníka udali," uzavrela Danii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu