Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najstrašidelnejší pedofil na svete: Šialeného klauna sa boja aj dospelí!

Martin Evanick Zobraziť galériu (3)
Martin Evanick (Zdroj: Facebook)

MADISON COUNTY - V americkom Illinois zatkli a obvinili tridsaťjedenročného muža z pedofílie a výroby detskej pornografie. Martin Evanick budí strach už na prvý pohľad, pretože vyzerá ako strašidelný klaun, ktorého by sa určite zľakli aj dospelí.

Podľa vyšetrovateľov Evanick, ktorý si hovorí "Vlad", sexuálne zneužil najmenej jedno dieťa, s ktorým sa fotil počas toho, ako ho znásilňoval. Malo sa tak stať niekoľkrát v júni 2010 a 2011. Sudca na neho uvalil väzbu bez možnosti prepustenia na kauciu, pretože hrozí, že by mohol utiecť z krajiny.

Obvinený mladík sa rád prezlieka za klauna postriekaného krvou, čím chce zrejme vzbudiť strach okolia. Na základe zverejnených informácií ho spoluhráči vylúčili z kapely The Core Of Your Nightmares, v ktorej hrával na bicie. "Absolútne sme netušili, čo spravil. Svoje súkromie si prísne strážil. Sme z toho šokovaní rovnako ako všetci ostatní," napísal na facebookový profil skupiny jeden z členov.

Evanick (v strede) hrával v kapele na bubny
Zobraziť galériu (3)
Evanick (v strede) hrával v kapele na bubny  (Zdroj: Facebook)

Ak Vlada uznajú vinným, hrozí mu tridsať rokov za mrežami a pokuta vo výške 250 000 dolárov (v prepočte približne 192 000 eur).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu