Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úchylák chcel znásilniť šiestačku, z plienky mu trčalo surové mäso!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PARDUBICE - Minulú stredu musela pardubická polícia riešiť bizarný prípad. Žiačku základnej školy totiž obťažoval muž oblečený do dámskej spodnej bielizne, plienky a kusu mäsa.

Tridsaťročný úchylák sa v ranných hodinách pokúsil zatiahnuť do krovia šiestačku. Jej krik si našťastie všimli okoloidúci, ktorí ho spacifikovali. Jednou so záchrankýň bola aj policajtka v civile, ktorá sprevádzala do školy svoje dieťa. Spolu so školníkom na mladíkovi kľačala až do príchodu hliadky mestskej polície.

Muž, ktorý údajne pracuje ako strážca v jednom z obchodných domov v Pardubiciach, mal pod oblečením dámsku podprsenku a na sebe navlečenú jednorazovú plienku. Z tej mu navyše vykúkali kusy surového mäsa, informoval denik.cz.

Páchateľ bol opitý, po zadržaní mu v krvi namerali 2,5 promile alkoholu. Policajti ho preto najprv previezli na záchytku a až keď vytriezvel, mohli ho vypočuť. Zároveň ho obvinili zo zvlášť závažného trestného činu znásilnenia v štádiu pokusu a vzhľadom na vek obete pripadá do úvahy trest v dĺžke trvania až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu