Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žena upratovala byt v gaťkách a podprsenke: Imrich (21) vtrhol dnu a znásilnil ju!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti vyšetrujú prípad, akí si nepamätajú ani tí najskúsenejší z nich. V mestskej časti Ružinov došlo asi pred mesiacom ku kurióznemu znásilneniu. Imrich (21) neovládol svoje pudy, keď prechádzal okolo bytovky, v ktorej zbadal za oknom, ako 35-ročná žena upratuje byt iba v spodnej bielizni. Vtrhol dnu a ženu prinútil k rôznym zvrhlostiam.

Útočníkovi uľahčil vniknutie do bytu fakt, že žena býva na prízemí. Popoludní sa rozhodla upratať byt a keďže bol slnečný a teplý deň, vyzliekla sa do gatiek a podprsenky. To okoloidúceho Imricha zrejme tak navnadilo, že strhol sieťku na okne a vtrhol dnu.

Na ženu vytiahol nôž a pýtal peniaze a rôzne cennosti. Keď odmietla, muž ju chytil za vlasy, zhodil na zem a nútil ju uspokojiť jeho sexuálne chúťky. Po tom, čo sa žena podvolila, ju už ukojený Imrich zamkol v skrini a okradol ju o hodnotné veci v cene asi 3 000 eur. Išlo o dva počítače, zlaté retiazky, náušnice, prstene a peniaze. Aj vďaka lupu sa ho policajtom podarilo vypátrať. Momentálne už sedí vo väzení a čelí viacerým závažných obvineniam.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II. obvinil 21-ročného Imricha z Bratislavy v dvoch prípadoch zo zločinu lúpeže. V jednom prípade zo zločinu lúpeže v súbehu s úmyselným prečinom porušovania domovej slobody a v jednom prípade zo zločinov lúpeže, sexuálneho násilia, znásilnenia a úmyselného prečinu porušovania domovej slobody. Obvinený muž sa v súčasnosti nachádza vo väzbe. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody vo výške 7-15 rokov,“ prezradila nám bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Polícia vzhľadom na informačné emargo prípad dlho tajila, keďže ide o veľmi citlivé vyšetrovanie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu