Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenský pedofil Števo si odsedí 10 rokov: Deti bozkával a nútil k orálu!

Štefan Chudý mal deti prepadnúť na sánkovačke
Štefan Chudý mal deti prepadnúť na sánkovačke (Zdroj: ČTK)

OSTRAVA – Desať rokov za mrežami strávi pedofilný recidivista Štefan Chudý zo Slovenska, ktorý mal pred dvoma rokmi obťažovať dve maloleté deti v českej Orlovej. Školákov prekvapil pri sánkovačke a s nožom v ruke ich prinútil k orálnemu sexu a iným perverznostiam!

Ostravský krajský súd dnes poslal Chudého na 10 rokov za mreže. Rovnaký rozsudok už vyniesol aj pred rokom, no vrchný súd verdikt zrušil a nariadil doplnenie dôkazov. Informovala o tom hovorkyňa súdu Lucie Böhmová.

Obžaloba počas súdu odhalila presný priebeh mužovho otrasného skutku. Chlapec a dievčatko, vo veku osem a desať rokov, sa pred dvoma rokmi sánkovali v Orlovej. Chudý si ich vyhliadol a počkal na odľahlom mieste, kde ich s nožom v ruke prinútil, aby si ľahli na zem. Následne na nich začal skúšať svoje zvrhlé a podľa sudcu perverzné praktiky.

Ako píše český portál idnes.cz dievčatko čiastočne vyzliekol, obchytkával ju v rozkroku a bozkával na ústa. Deti dokonca prinútil, aby sa navzájom bozkávali, pričom on im bozkával genitálie. Svoj hrozný čin zakončil tým, že ich oboch prinútil, aby ho orálne uspokojovali. Keď svoje zvrhlé chúťky uspokojil, deťom sa nezabudol vyhrážať, že ak niečo prezradia, ublíži im aj ich rodinám. Vystrašení školáci sa do dnešného dňa z otrasného zážitku nespamätali a trpia posttraumatickou poruchou

Chudý však vinu neustále popiera a čakal len na chvíľu, kedy sa bude môcť odvolať. „Chcel by som všetko povedať, keď sa tu o mne hovoria také hovná,“ pošepkal podľa idnes.cz obhajkyni Jane Barvíkovej, krátko predtým, ako sa proti trestu opäť odvolal. "Vrchný súd rozhodol o zrušení pôvodného rozsudku na základe odvolania odsúdeného. Vykonali sme potrebné dôkazy a dnes vyniesli nový rozsudok," povedala Böhmová.

Prípadom sa najprv zaoberal sudca Miloslav Studnička. Ten bol ale tento rok 9. júla nájdený mŕtvy vo svojom dome vo Frenštáte pod Radhoštom. Polícia prípad jeho smrti ešte neuzavrela. Vyšetrovanie pokračuje a čaká sa na výsledky expertíz. Smrť sudcu ale mohla vynesenie dnešného rozsudku skomplikovať, pretože začal rozhodovať nový sudca. Súdený muž ale netrval na opakovaní hlavného pojednávania a teda aj všetkých výsluchov. "Len sa z protokolu prečítali podstatné veci a vykonali sa nové dôkazy, ktoré Vrchný súd v Olomouci nariadil," uviedla hovorkyňa.

O zločine sa policajti dozvedeli v rovnaký deň od rodičov jedného z detí. Kriminalisti postupne preverili alibi desiatok mužov z okolia aj chovancov výchovných ústavov. Celkom preverili stovky ľudí. V sieti uviazol vtedy 32-ročný Štefan, ktorého nakoniec v auguste aj obvinili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu