Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zvrhlý Miro robil dievčatkám zo života peklo: Znásilnenia a zoofilný sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Nebezpečný zvrhlík Miro (30) z Hanušoviec nad Topľou skončil v rukách policajtov. Tí ho obviňujú, že na sociálnych sieťach vyhľadával mladučké, len 14- až 15-ročné dievčatká, ktoré vlastnili psa. Potom ich najrôznejším spôsobom desil, vyhrážal sa im a nútil ich k neuveriteľným zvrhlostiam.

"Sprvoti vystupoval priateľsky, avšak postupne sa im začal vyhrážať, že ich fotografie z internetu prerobí na nahé a zverejní ich, respektíve, že ich dá znásilniť nejakým "úchylom". Neskôr od dievčat požadoval, aby pred webkamerou svojho počítača zaujímali rôzne vyzývavé pózy, obnažovali svoje telo," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ako ďalej uviedol, obvinený muž bol údajne neskôr v komunikácii na internete s dievčatami mimoriadne agresívny. "Odosielal im rôzne odkazy na zoofilné videá, podľa ktorých museli maloleté vykonávať sexuálne praktiky so psami," doplnil policajný hovorca. 

Polícia začala podľa jeho slov v danom prípade konať na základe podnetu matky jednej z dcér. Ako poškodené stotožnili policajti doteraz štyri dievčatá z rôznych kútov Slovenska. Obvinený muž sa po predošlom vznesení obvinenia a odobrení súdu nachádza momentálne vo väzbe. Za detskú pornografiu a vydieranie mu hrozí 10 rokov.

"V súčasnosti prebieha znalecké dokazovanie za účelom zadokumentovania následkov, ktoré zanechalo konanie obvineného na psychike poškodených detí, ako aj za účelom stotožnenia ďalších možných obetí. V tejto súvislosti polícia vyzýva rodičov, ktorí majú podozrenie alebo vedomosť o obdobnom konaní, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 158," uzavrel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu