Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nemiestna zábava: Muži na videu znásilňujú postihnuté dievča!

Záber z inkriminovaného videa
Záber z inkriminovaného videa (Zdroj: goalshighlights.com)

JOHANNESBURG - Ľudia pre chvíľu srandy urobia čokoľvek. Svedčí o tom kruté video, ktoré v súčasnosti koluje na sociálnych sieťach. Niekoľko mužov z Johannesburgu na ňom znásilňuje mentálne postihnuté dievča, ktoré plače a kričí, aby prestali.

Záznam, na ktorom sedemnásťročnú dievčinu znásilňujú siedmi muži, sa stalo "hitom" majiteľov mobilov v Juhoafrickej republike. Zábery, na ktorých sexuálna obeť kričí "nútite ma, nútite ma", obdržala už aj polícia, ktorá teraz postupne zatýka páchateľov.

Ako informoval server tn.cz., v stredu sa jej podarilo vypátrať aj samotnú dievčinu, ktorú uniesli koncom marca. "Našli sme ju s iným mužom v jeho dome. Je zjavne traumatizovaná a my ju odovzdáme do starostlivosti lekárov," povedal Kay Makhubele. Postihnuté dievča je údajne mentálne na úrovni štvorročného dieťaťa.

Znásilňovanie predstavuje v Juhoafrickej republike veľký problém už niekoľko rokov. Podľa štúdie vládnej Rady pre lekársky výskum (MRC) z roku 2009 viac ako štvrtina tamojších mužov priznala, že aspoň raz za život znásilnila ženu alebo dievča. Takmer polovica z nich to urobila viac ako jedenkrát. Každý piaty násilník je navyše HIV pozitívny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu