Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrhlík prevádzkoval bordel: Cez deň varil, v noci sexoval s dievčatkami

Azad Miah
Azad Miah (Zdroj: Caters News)

CARLISLE - Cez deň viedol reštauráciu, v noci bordel. Štyridsaťštyriročný Azad Miah nalákal niekoľko mladistvých dievčat, ktoré potom ponúkal svojim kamarátom na sex. Tí boli za chvíľku potešenia ochotní zaplatiť až sto libier (122 eur).

Zvrhlý podnikateľ, ktorý vlastnil reštauračné zariadenie The Spice of India, podľa polície zásoboval dievčiny pochádzajúce prevažne z rozvrátených rodín drogami a alkoholom. Potom ich presvedčil, aby za peniaze začali spávať s ním a jeho priateľmi. To, že jeho sexuálne ciele mali poväčšine iba dvanásť rokov, ho vôbec netrápilo. "V mojej krajine na veku nezáleží. Mladé mäsko je najlepšie," vyhlásil.

Svoje "zverenkyne" predával známym, ktorí si ich potom odviedli do dvojposteľovej izby na poschodí. Tieto zverstvá trvali neuveriteľných šesť rokov a úrady o nich vôbec netušili. Miah teraz čelí obvineniu z podnecovania k prostitúcii a prevádzkovania nevestinca.

"Mnohé zo svojich obetí sledoval a niekoľko týždňov prehováral, až nakoniec pristúpili na jeho hru. Spoliehal sa na to, že keby ho aj udali na polícii, neuverí im, pretože bude predpokladať, že si všetko vymysleli," povedal prokurátor Tim Evans na pojednávaní. Súdny proces pokračuje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu