Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Škandál známej herečky: Za sex s politikmi mala dostať sto miliónov!

Ziyi Zhang
Ziyi Zhang (Zdroj: SITA)

PEKING - Patrí medzi najuznávanejšie a najkrajšie čínske herečky a jej filmy prerazili aj v Hollywoode. Svoju úspešnú kariéru však Ziyi Zhangová zrejme na čas preruší. Čelí totiž obvineniam z prostitúcie, vďaka ktorej si mala v priebehu uplynulých desiatich rokov zarobiť viac než 100 miliónov eur.

Podľa správ tamojších médií mala tridsaťtriročná herečka spávať s vplyvnými mužmi Číny, medzi inými s bývalým ministrom obchodu Boom Xilaiom, ktorý je spájaný aj s nevyjasnenou vraždou britského podnikateľa Neila Heywooda. Pár sa mal stretávať v rokoch 2007 až 2011, pričom za každú noc dostala hviezda približne milión eur. Zoznámil ich čínsky podnikateľ Xu Ming, ktorý je momentálne obvinený z korupcie, napísal portál tn.cz.

Práve kvôli tejto kauze zrejme herečka neprišla na medzinárodný filmový festival v Cannes, kde mala predstaviť svoj ​​nový film Dangerous Liaisons. Niektoré zdroje tvrdia, že má zákaz opustiť Čínu, kým neskončí vyšetrovanie.

Zhangovej hovorca obvinenia poprel. "Z týchto urážlivých správ nám behá mráz po chrbte a je nám z nich smutno. Posledný mesiac bola Ziyi zaneprázdnená prácou na novom filme. Nestrpíme ohováranie jej mena. Ukážeme našu stranu príbehu, vyhľadáme spravodlivosť a pôjdeme po tých, čo tieto nepravdivé správy rozšírili," uviedol.

Ziyi Zhangová je známa z filmov ako Tiger a drak (2000), Klan lietajúcich dýk (2004), Gejša (2005) alebo Jazdci apokalypsy (2009).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu