Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Liečba sexom: Opatrovateľka brávala chorého tínedžera do bordelu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: forum.santabanta.com)

LONDÝN - Pracovníčka istého britského psychiatrického zariadenia praktizuje naozaj zvláštne metódy, ako pomáhať pacientom zaradiť sa späť do života. Nedávno vyšlo najavo, že jedného z nich brávala do bordelov a nechávala mať sex s prostitútkami.

Nevestince určite nie sú vhodné miesta pre ľudí s duševnými poruchami. Napriek tomu sa pravidelným návštevníkom jedného z nich nachádzajúcom sa v Anglicku na čas stal pätnásťročný psychiatrický pacient. Doviedla ho tam zamestnankyňa ústavu, v ktorom sa liečil dva roky.

Podľa zverejnených informácií opatrovateľka odviedla chorého tínedžera do verejného domu najmenej trikrát a potom vždy šla nakupovať. Pacient mal údajne viackrát sex s mladou Ruskou a Japonkou, za ktorý platil vreckovým. Podľa všetkého žena svojho zverenca k týmto návštevám nútila. Chlapcov stav sa krátko nato zhoršil natoľko, že ho museli umiestniť na uzavreté oddelenie.

Úrady sa o prípade dozvedeli po tom, ako sa tínedžer so všetkým zveril svojmu otcovi. "On vôbec netušil, čo to tie prostitútky vlastne sú a ani kde ich možno nájsť. Jeho opatrovateľka ho jednoducho odviedla do bordelu a nechala ho tam," povedal rozhorčený rodič.

Vedenie zariadenia spomínanú pracovníčku okamžite vyhodilo a otcovi mladého pacienta ponúklo mimosúdne vyrovnanie vo výške v prepočte zhruba 2400 eur. Ten však peniaze odmietol a podal na ústav žalobu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu