Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Pri Bratislave má v tajnosti vyrásť najväčší bordel v Európe: Skupinový sex a 150 prostitútok!

Spokojnosť zákazníkov majú zaručiť Zobraziť galériu (3)
Spokojnosť zákazníkov majú zaručiť "dostupné ceny". (Zdroj: FunMotel)

VIEDEŇ - Na severovýchode Rakúska, v tesnej blízkosti Viedne, majú v januári 2014 otvoriť najväčší európsky verejný dom, ktorý pojme tisícku hostí a bude mať 147 miestností. Celkovo sa ráta s 350 parkovacími miestami a o spokojnosť zákazníkov sa bude starať 150 sexuálnych pracovníčok.

Rakúsky podnikateľ a spoluiniciátor projektu Peter Laskaris tvrdí, že štvorhviezdičkový nevestinec s názvom FunMotel bude pre sexuálny biznis znamenať to isté, ako prechod od "obchodu k supermarketu". V podniku si na svoje prídu napríklad aj milovníci skupinového sexu, ale mnohé ďalšie služby sa nebudú líšiť od tých, ktoré ponúkajú klasické hotely. Nemá tak chýbať reštaurácia, salón krásy alebo posilňovňa.

Peter Laskaris má už s bordelmi skúsenosti. Jeden z nich vlastní priamo vo Viedni.
Zobraziť galériu (3)
Peter Laskaris má už s bordelmi skúsenosti. Jeden z nich vlastní priamo vo Viedni.  (Zdroj: ORF.at)

Podľa developerskej spoločnosti 8Quadrat Developers, ktorá za projektom stojí, zaručí dostatočný počet obsluhujúcich žien a dostupné ceny "absolútnu spokojnosť mužských zákazníkov". Svojím úspechom si je taká istá, že neváha na výstavbu minúť 15 až 16 miliónov eur.

Obrí verejný dom s rozlohou 2000 m² na 11 000 m² pozemku má vyrásť na zatiaľ tajnom mieste v rakúskej spolkovej krajine Dolné Rakúsko. "Bude umiestnený v lokalite, kde nebude nikomu vadiť," ubezpečil Laskaris v rozhovore pre denník Der Standard. Rakúska tlač informovala, že miestne úrady a polícia už s projektom vyslovili súhlas.

Správy o "megabordeli" vyvolali v konzervatívnom Rakúsku zmiešané reakcie. Sociálnodemokratická viedenská radkyňa pre ženské otázky Sandra Frauenbergerová zdôrazňuje, že sťahovanie prostitúcie "pod strechu je prioritou, pretože práca mimo ulicu je bezpečná práca".

Hovorkyňa rakúskych Zelených pre sociálne záležitosti Birgit Hebeimová naopak neverí, že "tie ženy a ich problémy sa vyparia len preto, že už ich nebude vidieť".

Takto má vyzerať najväčší dom nerestí v Európe.
Zobraziť galériu (3)
Takto má vyzerať najväčší dom nerestí v Európe.  (Zdroj: FunMotel)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu