Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vlakové nešťastie v Nemecku má tri obete: Odstavený bager vykoľajil vlak!

Zrážka vlaku s odstaveným bagrom v Nemecku si vyžiadala tri obete. Zobraziť galériu (2)
Zrážka vlaku s odstaveným bagrom v Nemecku si vyžiadala tri obete. (Zdroj: ffh.de)

OFFENBACH/BRATISLAVA – Železničné nešťastie v nemeckom Hessensku neďaleko mesta Mülheim am Main si v noci nadnes vyžiadalo tri obete, 13 ľudí bolo zranených. Regionálny vlak na trase z Frankfurtu do Hanau v centrálnom Nemecku narazil do bagra odstaveného na trati a vykoľajil sa. Medzi obeťami je aj vlakový sprievodca, ktorého sa aj niekoľko hodín po havárii nedarilo vytiahnuť z rozbitej kabíny strojvodcu. Informuje o tom portál nemeckého denníka Bild.

V čase nehody, okolo jednej v noci, sedelo vo vlaku asi 35 cestujúcich, či však v prípade 13 zranených ide len o cestujúcich, polícia zatiaľ povedať nevedela. Medzi troma mŕtvymi sú dvaja stavební robotníci, ktorí v tom čase pracovali na trati a vlakový sprievodca, šiestich zranených previezli do nemocnice.

Vozne po náraze sa s bagrom stlačili do seba, vlak sa vykoľajil a vyklonil na stranu. Železničnú trasu z Hanau do Frankfurtu, ktorú využíva veľa cezpoľných, v noci uzavreli. Na mieste zasahovalo asi 100 záchranárov a hasičov, polícia príčiny zrážky vyšetruje.

Zrážka vlaku s odstaveným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu