Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Luxusné Ferrari v plnej rýchlosti vletelo do kolóny: 7 áut na totálku, 2 mŕtvi!

Luxusné Ferrari zrolovalo šesť áut Zobraziť galériu (3)
Luxusné Ferrari zrolovalo šesť áut (Zdroj: Blick)

DESSAU-ROßLAU/BRATISLAVA – Tragédia na nemeckej diaľnici! Rozbehnuté Ferrari v plnej rýchlosti nabúralo do stojacej kolóny, okoloidúcim autám sa tak naskytol strašný pohľad na rozbité vraky. Dve osoby vo veku 54 a 56 rokov prišli o život a ďalších šesť ľudí utrpelo vážne zranenia, informuje o tom švajčiarsky portál Blick.ch.

K ťažkej dopravnej nehode došlo v utorok večer v nemeckej spolkovej krajine Sasko-Anhaltsko pri meste Dessau-Roßlau po tom, čo sa diaľnica A9 zaplnila autami kvôli predošlej havárii s dvoma zranenými. Okolo 17:45 čierne Ferrari so švajčiarskou evidenčnou značkou zrejme bez toho, aby brzdilo, napálilo do vozidiel stojacich na konci kolóny.

Odniesol si to Renault so štyrmi osobami, luxusné auto ho totiž vtlačilo do ďalších piatich vozidiel. Svedkovia nehody reagovali rýchlo, keď začali vyťahovať zranených z vrakov. Vodiča a ďalšiu osobu z Renaultu sa však nepodarilo zachrániť, obaja boli na mieste mŕtvi. Pri havárii sa zranilo šesť osôb. Vodiča Ferrari (57) zo Švajčiarska, jeho spolujazdkyňu (28) z Berlína ako aj ostatných zranených odviezli do nemocnice.

„Bol to chaos. Diaľnica bola upchatá autami. Keď sme prišli na miesto, zranení už ležali vonku z áut na ceste," informoval Blick.ch náčelník hasičského zboru Dessau-Roßlau Uwe Träger o situácii na mieste, kde prišli viaceré záchranné autá, hasiči a dve záchranné helikoptéry. Diaľnica zostala uzavretá do jedenástej v noci. Výška škody sa vyšplhala na minimálne 160-tisíc eur.

Z áut zostali vraky.
Zobraziť galériu (3)
Z áut zostali vraky.  (Zdroj: blick.ch)
Luxusné Ferrari v plnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: blick.ch)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu