Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragický Valentín: Milenci si zviazali ruky a skočili z vysielača!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ca.news.yahoo.com)

GOPALGANJ- Šestnásťročná Mitu Mollaová z Bangladéša a jej o rok starší priateľ Soud Sheikh spáchali v utorok, vo sviatok svätého Valentína, samovraždu po tom, čo sa dievčina musela vydať za iného muža. Informuje o tom agentúra AFP s odvolaním sa na Bangladéša polici.

Mladí milenci vyskočili z vysielacej veže v okrese Gopalganj. Našli ich s "s rukami navzájom spojenými šatkou". Informoval o tom policajný inšpektor Sarodžíta Biswas. "Zomreli cestou do nemocnice. Zdá sa, že dvojica, ktorí pochádzala zo susedných dedínu, spolu mala románik a rozhodla sa na Valentína spoločne zabiť," povedal.

Podľa Biswasa vzťah Mitu a Souda vyšiel najavo pred dvoma mesiacmi. Otec dievčaťa potom odviezol svoju dcéru do mesta vzdialeného 200 kilometrov a vydal ju proti jej vôli za staršieho muža.

Sheikh, ktorý študoval na strednej škole v hlavnom meste Dháka, sa tajne vrátil do rodnej dediny, aby sa stretol so svojou milou. Mitu bola v tom čase na návšteve u rodičov. Podľa inšpektora sa "chlapec a dievča na spoločnej samovražde pravdepodobne dohodli cez mobilné telefóny".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu