Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smutný Valentín: Bozky robia z dievčaťa vyhádzanú "opachu"!

Radšej bez bozkov ako s vyrážkou
Radšej bez bozkov ako s vyrážkou (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britka Rachel Princeová (24) má ojedinelý druh alergie. Jej pokožka neznáša styk s vodou a kvôli tomu sa musia so svojím snúbencom Leem (26) vzdať nielen romantických kúpeľov, ale dokonca aj bozkov. Bolestivá vyrážka za to asi nestojí.

"Samozrejme je mi z toho mizerne, pretože o všetky tieto intímne veci a jeho blízkosť stojím. Ale keď mi Lee dá napríklad len pusu na tvár, musím to okamžite zotrieť, pretože inak sa hneď dostaví reakcia," opisuje Rachel.

Jej snúbenec navyše za ňu robí aj takmer všetky domáce práce. Rachel nesmie umývať riad, ani prať. "Občas mi to lezie na nervy. Ale ona za to stojí," smeje sa Lee.

Dnešný sviatok zamilovaných, ktorý je pre nich o to významnejší, že vlani na Valentína požiadal Lee Rachel o ruku, tak dvojica bozkom neoslávi. Obaja sa však veľmi tešia na nadchádzajúcu svadbu. Už teraz ale vedia, že až si povedia svoje áno, žiadne bozkávanie nebude.

Hoci sa veľmi milujú, nie sú si istí, či sobáš spečatia aj potomkom. "Deti by sme raz mať chceli, ale budeme to musieť veľmi zvážiť, pretože sa o ne nebudem môcť plne postarať. Mám na mysli všetko to kúpanie a tak. A navyše, rozhodne by som im nechcela odovzdať svoju chorobu. Vzhľadom na to, aká je zriedkavá, ale nikto nevie, do akej miery je dedičná," zverila sa Rachel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu