Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Modela šesť rokov boleli neznesiteľne zuby, obesil sa!

Dorian Thomson sa kedysi živil ako model
Dorian Thomson sa kedysi živil ako model (Zdroj: sidomi.com)

LONDÝN - Každého z nás už určite aspoň raz v živote boleli zuby. To čo dlhé roky zažíval Dorian Thomson (41), sa však nedá nazvať inak, ako peklom. Neznesiteľnú bolesť už viac nedokázal znášať a obesil sa.

Šesť rokov bývalý britský model urputne bojoval s bolesťou, ktorá ho nakoniec premohla. Okrem zubov mal problémy aj s kĺbami. Bolesť bola tak veľká, že kvôli nej musel brať morfium. "Dorian trpel viac, ako si ktokoľvek vôbec dokáže predstaviť," povedal jeho kamarát Ross Illingworth.

Thomson sa pokúšal zabiť niekoľkokrát. Pred pár rokmi sa chcel predávkovať, neskôr žiadal o pomoc švajčiarsku nadáciu Dignitas, ktorá vykonáva asistovanú samovraždu. "Vzhľadom na jeho žalostný zdravotný stav a nedostatok pomoci, ktorý mu bol poskytnutý zo strany zubných lekárov, sa mu nemožno čudovať," vysvetľuje pohnútky svojho priateľa Ross. Bol to práve on, kto pred niekoľkými týždňami našiel Doriana obeseného v jeho londýnskom byte.

Závažnosť Thomsonových zdravotných problémov potvrdila aj pitva. "V čase smrti bola jeho myseľ vplyvom toľkej bolesti narušená," uviedol koroner Wiliam Dolman.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu