Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z podnikateľa troska: 150 cm vysoká milenka ho mlátila ako žito!

Ian McNichol sa stal obeťou svojej násilníckej priateľky
Ian McNichol sa stal obeťou svojej násilníckej priateľky (Zdroj: hull news)

HULL - Podnikateľ Ian McNicholl (49) z britského Hullu na vlastnej koži zažil, čo znamená domáce násilie. Dva roky znášal brutálne útoky svojej milenky Michelle Williamsonovej, ktorá mu chrstla do očí bielidlo, nalomila lebku, lícne kosti, nos a tri rebrá. Kvôli popáleninám na rukách musí ísť na plastickú operáciu. Jeho priateľka si za spáchané činy odsedí sedem rokov vo väzení.

"Keď ma napadla úplne prvýkrát, len mi dala päsťou a vtedy sa mi ospravedlnila, že už sa to nestane. Jej brutalita sa ale naopak stupňovala. Bál som sa od nej odísť, lebo sa mi vyhrážala, že ak niečo také urobím, pošle na mňa bratov, ktorí sú veľké zvieratá v podsvetí a tí ma zabijú. Vtedy som nevedel, že žiadnych bratov nemá," povedal Ian britskému denníku Daily Mail.

Williamsonová mu neskôr kvôli údajnej nevere vyliala do lona kanvicu vriacej vody, a zatiaľ čo kričal v agónii, išla si pre ďalšiu. Noc, kedy Michelle zatkli po anonymným telefóne, Iana jeho exmilenka mučila dokonca celých sedem hodín v kuse. Bila ho kovovou tyčou a kladivom. S ťažkými zraneniami skončil v nemocnici.

Po prežitom utrpení sa Ian rozhodol pomáhať podobne postihnutým a založil asociáciu, ktorá sa zaoberá domácim násilím páchaným na mužoch. "Myslím si, že dokážem dobre pochopiť, prečo sa o tom niektorí muži hanbia hovoriť. Navyše v tejto citlivej oblasti existuje veľa rodových predsudkov a muži nevedia, kam ísť pre radu. Preto im chcem pomôcť," uviedol.

Podnikateľa bila priateľka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu