Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Besný útok: Milenec mi vydlabal oči, cítim sa pochovaná zaživa!

Tinu oslepil jej priateľ
Tinu oslepil jej priateľ

TRURO - Britka Tina Nashová (31) si prešla peklom. Pred rokom na ňu brutálne zaútočil jej priateľ. Škrtil ju a vydlabal jej obe oči. Otrasnému besneniu sa navyše prizerali ich dvaja synovia (13 a 3). Teraz sa exmilencovi postavila tvárou tvár na súde a vypovedala.

Shane Jenkins (33) napadol svoju vtedajšiu partnerku v jej byte. Surovo ju niekoľko hodín tĺkol a keď upadla do bezvedomia, pripravil ju o zrak. Okrem toho utrpela aj zlomeninu čeľuste a nosa. Hoci sa lekári snažili zachrániť aspoň jedno oko, úspešní bohužiaľ neboli. Tina mala tak veľké bolesti, že musela brať silné dávky morfia.

Zmrzačená žena sa konečne proti útočníkovi odhodlala vypovedať. "Pripravil ma o to najcennejšie, čo som mala. Som si istá, že ma chcel zabiť," povedala na súde."Cítim sa ako pochovaná zaživa, trpím klaustrofóbiou a mám problém aj so sebakontrolou."

Súd po Jenkinsovej výpovedi prehodnotil skutok z pokusu o vraždu na trestný čin ťažkého ublíženia na zdraví. Rozsudok vynesú tento mesiac, informoval Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu