Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hororové orgie: Dievča (16) na párty viacnásobne znásilnila zvrhlá trojica!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto (Zdroj: facenfacts.com)

LONDÝN - Amber Roderickovú (19) z britského Readingu čerstvo prepustili z väzenia, kde si odpykala trest za nútenie dvoch malých chlapcov k vzájomnému orálnemu uspokojeniu. Beštiu to však nenapravilo. Vzápätí do bytu vlákala dievča (16), ktoré spolu s dvoma mužmi opili, zdrogovali a s nožom v ruke znásilnili.

Rodericková sa na ulici zoznámila s mladou tínedžerkou a odviedla ju domov na večierok, kde mala byť "ohromná zábava". Spolu s kumpánmi Josephom Lawrencom (29) a Patrickom Maughanom (26) ju ale opili vodkou, do ktorej dali drogy.

Omámené dievča najprv s nožom v ruke znásilnili Lawrence a Rodericková a vyhrážali sa mu, že ak bude kričať, rozrežú mu tvár. Potom ho znásilňoval Maughan a Rodericková, ktorá sa namydlila psím šampónom.

Dievčaťu sa po traumatizujúcom zážitku nejakým zázrakom podarilo z bytu utiecť a všetko oznámilo na polícii. Tri monštrá ešte v ten istý deň zadržali v inkriminovanom byte.

Súd v piatok podľa denníka The Sun poslal Lawrencea na sedem rokov do väzenia, Maughana na šesť. Rozsudok nad Roderickovou ešte nebol vynesený. Na súde odmietla vypovedať a hrozí jej vysoký trest kvôli jej predchádzajúcemu odsúdeniu.

Joseph Lawrence, Amber Rodericková a Patrick Maughan

Hororové orgie: Dievča (16)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu