Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zvrhlý sex v reality šou: Model znásilnil študentku pred kamerami!

Monique s Danielom vraj spala nedobrovoľne
Monique s Danielom vraj spala nedobrovoľne (Zdroj: Daily Mail)

RIO DE JANEIRO - Účastníčka brazílskej verzie reality šou Big Brother sa stala sexuálnou obeťou jedného zo svojich mužských kolegov. K znásilneniu malo prísť v noci priamo pred kamerami, kráska si však kvôli alkoholovému opojeniu takmer nič nepamätá. Polícia potvrdila, že začala vyšetrovanie a vykonala prehliadku štúdií v Rio de Janeiro, kde sa populárna šou nakrúca.

Šokovaní diváci, ktorí televíziu sledovali v nedeľu skoro ráno, mohli vidieť, ako sa mužský model Daniel Echaniz (31) pod prikrývkou túli k študentke Monique Aminovej (23), až nakoniec príde aj k pohlavnému styku.

Keď sa však Monique po opileckej párty prebrala, vôbec netušila, čo sa vlastne stalo a tvrdila, že nebola pri vedomí. S ohľadom na tieto okolnosti do domu prišla polícia a Aminovú tri hodiny vypočúvala.

Televízna spoločnosť sa teraz musí rozhodnúť, či účastníka, ktorému za znásilnenie hrozí až 12 rokov väzenia, zo súťaže vylúči.

"Big Brother preskúma jeho správanie s najväčšou starostlivosťou a bez toho, aby robil predčasné závery," nechal sa počuť človek z televíznej spoločnosti. Zdá sa, že v šou, ktorá sa začala iba minulý týždeň, nebudú mať o škandály núdzu. Niektorí dokonca požadujú jej zastavenie.

Sex v Big Brother

Tip: Pozrite si slovenské reality šou. Časy vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu