Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Liečiteľ vsugeroval dievčatám rakovinu: Keď nemali peniaze, platili sexom!

Muž po čase ženy celkom ovládol
Muž po čase ženy celkom ovládol (Zdroj: policie.cz)

BRATISLAVA/PRAHA - Ľudská hyena sa vykľula z jedného z pražských liečiteľov. Muž sa cez sociálne siete zoznamoval so ženami a presvedčil ich, že im dokáže vyliečiť rakovinu. Ak boli zdravé, vsugeroval im, že ju majú! Vylákal od nich státisíce a keď boli na mizine, donútil ich platiť sexom.

Podvodníkov (43)  systém bol jednoduchý. Na internete sa zoznámil so ženami a dohodol si s nimi stretnutie. Muž potom ženy opantal svojou charizmou. Údajne vystupoval veľmi sebavedomo a po čase ich dokázal ovládať. 

Za každé ďalšie stretnutie potom požadoval odmenu niekoľko desiatok tisíc korún. Policajti odhadujú, že si takýmto spôsobom nahrabal minimálne 600 tisíc. 
 
Nezastavil sa pred ničím. V jednom prípade vsugeroval úplne zdravej žene (29), že má v hlave nádor. Vraj jej vidí až do vnútra lebky. Žena sa nechala liečiť a postupne mu dala všetko rodinné imanie - asi 200 tisíc. 
 
Keď už nemala žiadne peniaze, muž jej hrozil, že dosiahne, aby sa jej nádor v hlave pohol a do druhého dňa bude mŕtva. Oznámil jej, že za jeho služby bude platiť sexom. V hotelových izbách ju niekoľkokrát znásilnil a údajne ju "poskytol" aj svojim kamarátom.
 
Bezcharakterného podvodníka už obvinili zo znásilnenia, obchodovania z luďmi a z podvodu, za čo mu hrozí 10 rokov za mrežami. Polícia vie o troch jeho obetiach, obáva sa však, že ich bolo oveľa viac, informoval server novinky.cz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu