Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šárközi a Lakatoš sa nad dobitou tínedžerkou hádali, kto sa jej zmocní!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PARDUBICE - Dlhoročnú traumu spôsobila mladému dievčaťu skupina bezcitných násilníkov. Tínedžerku, ktorá sa podvečer vo vychodočeskej obci Vysoké Mýto vracala z atletického tréningu, v tmavej uličke prepadli.

Zúfalo sa brániace dievča zatiahli do blízkeho parčíku a potom ešte ďalej, za garáže. O jej ďalšom osude sa potom Róbert Lakatoš, Karel Šárközi, David Burian a údajne aj Dežo Cibula (tomu to nedokázali, pozn. red.) začali dohadovať.

Mladí agresori chceli najprv dievčinu olúpiť o mobil aj peniaze a prehľadali ju. Nič však nenašli. Šárközimu sa dievčina páčila a začal ju obchytkávať. "Najprv cez bundu na prsiach. Potom mi Burian povedal, že jej mám strhnúť opasok. Urobil som to a ruku som jej strčil do nohavičiek. Nijako sa nebránila. To isté potom urobil aj Burian," uviedol.
 
Obaja sa chceli na bezbrannú obeť vrhnúť a strhla sa medzi nimi hádka. Po čase sa na to vykašľali a z rozhodli sa odísť. Zúbožené dievča upozornili, že si ju nájdu, ak niečo oznámi. Lakatoš ju ešte raz zhodil na zem a mocne kopol do brucha. Z tohto úderu sa dievča dodnes nespamätalo - má poškodené zdravie.
 
Tínedžerka má po minuloročnom útoku pokazený život. Dodnes trpí posttraumatickou stresovou a panickou poruchou. V noci nemôže spať, na útok stále myslí a má strach chodiť kdekoľvek sama. Začala sa dokonca sebapoškodzovať. 
 
Súd dnes vyniesol rozsudok, podľa ktorého pôjde trojica za mreže na sedem, respektíve na sedem a pol roka. Informoval portál idnes.cz.
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu