Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexuálne zverstvo: Žena orálne uspokojovala dievčatko (7)!

O'Neillová páchala na dievčati sexuálne zverstvá Zobraziť galériu (2)
O'Neillová páchala na dievčati sexuálne zverstvá (Zdroj: theoriginalgreenwichdiva.com)

TALLAHASSEE - Otrasný prípad sexuálneho zneužitia šokoval obyvateľov Floridy. Dvadsaťšesťročná žena tam zneužila len sedemročné dievčatko, aby tak dokázala svojmu ženatému milencovi svoju lásku a odlákala ho od manželky.

Margaret Ann O'Neilová oznámila tamojšej polícii, že s dievčatkom mala orálny sex, aby uspokojila "sexuálne chute" svojho priateľa Christophera Smitha (32). Svoj odporný čin na dieťati údajne vykonala preto, aby zvrhlíkovi dokázala, ako veľmi ho miluje. Milenke totiž sľúbil, že kvôli nej opustí manželku.

Smitha zatkli po tom, čo ho udala na polícii iná jeho milenka, ktorú nútil k sexu s tou istou detskou obeťou. Polícia mu zabavila mobil a našla v ňom video, na ktorom obvinený s dievčatkom súloží, a ďalšie, na ktorom ju orálne obťažuje O 'Neilová.

O videu dlhé mesiace vedela Smithova manželka, ale nič neoznámila, pretože "chcela chrániť rodinu toho dieťaťa". O'Neilová zasa vo výpovedi uviedla, že sa "bála, čo by urobil, keby sa tej sexuálnej aktivity nezúčastnila".

Smitha aj O'Neilovú obvinili zo sexuálneho zneužívania detí, zločineckého združovania a ďalších niekoľkých trestných činov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu