Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Netvori z rómskej osady: Bezbrannú Danielu surovo znásilnili a nechali ju zomrieť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/PREŠOV - Šokujúci prípad otriasol Humenným. Na špinavom matraci v mestskej časti Podskalka našli telo miestnej ženy (47). Policajti zistili, že bola surovo znásilnená a dvaja muži, ktorí ju zneuctili, ju potom nechali v mraze zomrieť!

Čin sa podľa prešovskej policajnej hovorkyne Jany Karnišovej stal v utorok pred desiatou večer. Mladík (22) a o dvadsať rokov starší muž si v pohostinstve vyhliadli opitú ženu (47). Napriek tomu, že sa zo všetkých síl bránila, odtiahli ju z krčmy k ihrisku.

"Proti jej vôli s ňou   vykonali súlož a to tak, že navzájom ju držali v oblasti  ramien, stiahli jej nohavice a zozadu vnikali svojimi pohlavnými údmi.  Poškodená žena sa bránila rukami a kričala, aby ju nechali," uviedla hovorkyňa.
 
Potom zneuctenú ženu odniesli pred jej dom v rómskej osade Podskalka, kde ju hodili na starý špinavý matrac, ktorý sa povaľoval pri kontajneri. Potom odišli. Utýrané telo ženy našli v stredu ráno. 
 
"Obhliadajúci lekár  po vykonaní obhliadky mŕtvoly konštatoval smrť.  Ako bezprostrednú  príčinu smrti uviedol kardiálne zlyhanie spôsobené zamrznutím bez vonkajšieho násilia zavineného cudzou osobou. Pričom nariadil vykonať súdnolekársku pitvu," dodala Karnišová.
 
Obaja muži sú už v cele a čelia obvineniam zo znásilnenia a usmrtenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu