Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Beštiálna "prevencia": Muža uvarila v hrnci, aby neznásilnil dcéru!

Na Zainab Bibi pravdepodobne čaká tvrdý trest
Na Zainab Bibi pravdepodobne čaká tvrdý trest (Zdroj: express news)

PAKISTAN - Strach môže z ľudí urobiť beštie. Zainab Bibi (32) z Pakistanu mala veľké obavy, že by jej manžel mohol zneužívať jej dcéru Soniu (17). Zvolila teda veľmi radikálne riešenie. Muža zabila, rozštvrtila a kusy tela uvarila.

Pakistanka si vraždu manžela starostlivo naplánovala. Najskôr mu do čaju zamiešala lieky na spanie, potom ho lanom zadusila. Jeho mŕtvolu rozrezala a aby zamietla stopy, jednotlivé časti jeho tela chcela uvariť a vyliať do kanála. Jej čin odhalil sused, ktorý sa k nej prišiel posťažovať na silný zápach. Keď vošiel do bytu Zainab Bibi, videl ju, ako stojí pri sporáku a z hrnca vyčnieva ľudská ruka.

Žena sa k vražde priznala. Podľa prechádzajúcich informácií stanice BBC sa mal muž pokúsiť znásilniť jej dcéru z predchádzajúceho manželstva, ale Zainab Bibi priznala, že na ňu nikdy nesiahol. Ona vraj však mala taký strach, že by dievča mohol začať zneužívať, že ho radšej zabila. Spolu so ženou zatkli aj jej synovca (22), ktorý mal údajne so štvrtením mŕtvoly pomáhať. Sedemnásťročná Sonia tak bude ďalej vyrastať sama. Jej matka by totiž za odporný čin mohla dostať aj trest smrti.

Pakistanka vraždila

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu