Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrť pre homosexualitu: Vrah mladíkovi odrezal penis aj hlavu!

Jonathan žil utiahnutým životom
Jonathan žil utiahnutým životom (Zdroj: Polícia Lipsko)

LIPSKO - Mladý Nemec Jonathan H. (†23) bol brutálne zavraždený, rozrezaný a jeho ostatky hodili do rieky. Polícia až v piatok zistila, že ide práve o tohto rodáka z Lipska. Vyšetrovatelia postupne nachádzali kusy chlapcovho tela, okrem hlavy.

Dlho polícia nemohla prísť na otázku, kto je mŕtvy, ktorý sa prezliekal do dámskych šiat a nechty si maľoval čiernym lakom. Teraz zistili, že ide o Jonathana, ktorý je synom Nemky a Vietnamca. Vychovávali ho v prísnom náboženskom režime. Keď mal osemnásť, odobral sa do sveta vlastnej fantázie. Nemal veľa priateľov. Podľa rodinných známych bol často zatvorený doma a kreslil si v izbe komiksy. Keď zistil, že je homosexuál, často striedal mužské návštevy.

Práve to doviedlo nemeckú políciu na stopu. Podľa nej v prípade jeho vraždy ide práve o sexuálny motív. S vrahom sa údajne zoznámil na internete. Zatiaľ nie je celkom jasné, kedy Jonathan zmizol. Polícia začala v novembri nachádzať jeho pozostatky. Vrah mladíkovi odrezal všetky prsty a tiež penis. Hlava sa zatiaľ nenašla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu