Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otec zavraždil dcérku (2): V autosedačke ju zahodil do potoka!

Otec svoju dcérku zavraždil beštiálnym spôsobom
Otec svoju dcérku zavraždil beštiálnym spôsobom (Zdroj: WCBS-TV/Polícia)

NEW JERSEY - Otec dvojročné dievčatko nechal pripútané v autosedačke a odhodil ho do potoka. Dieťa sa utopilo. Muž z miesta hrozného činu ušiel a týždeň sa mu darilo unikať polícii. Tá ho ale v stredu chytila a obvinila z vraždy.

Artur Morgan (27) z New Jersey sa pred políciou snažil ukryť až v Kalifornii a šesť dní sa mu to skutočne darilo. Včera ho ale chytili a obvinili z úkladnej vraždy dieťaťa.

Morgan si 23. novembra svoju dcéru Tierru Morgan-Glover vyzdvihol podľa súdom stanovených podmienok u jej matky Iman Bentonovej (24), s ktorou sa rozviedol. Dievčatko mal vziať na animovaný film Happy Feet 2 a o šiestej večer vrátiť.

Nikdy k tomu nedošlo. Mŕtve dievčatko našli náhodou deti, ktoré sa hrali pri potoku ústiaceho do rieky Shark v blízkosti Lakehurst. Ležalo pripútané v autosedačke vo vode hlbokej okolo jeden a pol metra.

Zatiaľ nie je jasné, či ho tam Morgan hodil priamo z idúceho auta, alebo či ho tam v sedačke doniesol. Každopádne pitva potvrdila, že sa ešte len dvojročná Tierra utopila.

Zdrvená matka skončila v starostlivosti psychológov. Morgana polícia zadržala na verande domu jeho známeho. Vyšetrovanie je podľa denníka Daily News zatiaľ v štádiu výsluchov. Čo muža viedlo k tomu, že takto odpudivým spôsobom zavraždil vlastné dieťa, zatiaľ nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu