Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Učiteľ sa pozeral, ako študenti súložia na zadnom sedadle!

William Drury skončil vo väzení
William Drury skončil vo väzení (Zdroj: rossparry.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Anglický učiteľ, ktorý sledoval, ako dvaja dospievajúci žiaci (16 a 17 rokov) majú sex na zadnom sedadle jeho auta, strávi vo väzení tri roky. William Drury (48), ženatý otec dvoch detí, vždy otvorene diskutoval o intímnostiach so svojimi študentmi, jedno z dievčat dokonca označil za svoju "milenku" a ďalšie požiadal, aby sa s ním na jeho 16. narodeniny vyspalo. Tým poriadne prekročil profesionálne medze.

Párik prišiel k učiteľovi na večeru a počas jazdy, kedy ich muž viezol späť domov, si to začali užívať na zadnom sedadle. Aby dvojica mohla nerušene pokračovať, Drury dokonca zastavil a povedal im: "Vy dvaja ani netušíte, akí ste krásni."

Okrem tohto incidentu sa neslušne dotýkal dievčaťa, ktoré mu pózovalo hore bez a ktorému pri viacerých príležitostiach povedal, že ho miluje. Študentka tvrdila, že bola pod vplyvom jeho kúzla, pričom muž ju povzbudzoval do chute na sexuálne dobrodružstvo.

Druryho z anglického Halifaxu zatkli po tom, čo našli v jeho počítači neslušné obrázky. Polícia taktiež zaistila erotické poviedky opisujúce telesný vzťah medzi učiteľom a žiakom. Na základe týchto dôkazov ho súd poslal do väzenia na tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu