Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Perverzného učiteľa (41) opustila milenka (18), kvôli orálu s inou!

Christopher a Jordan ešte keď boli spolu
Christopher a Jordan ešte keď boli spolu (Zdroj: itsybitsysteps.com)

MODESTO - Americký učiteľ opustil rodinu kvôli osemnásťročnej dievčine. Tá sa s ním nedávno rozišla. Dôvodom však nebol viac ako dvadsaťročný vekový rozdiel, ale fakt, že muž pred desiatimi rokmi zneužíval svoju študentku.

Štyridsaťjedenročný Christopher James Hooker bol v minulosti odsúdený za orálny styk s neplnoletou študentkou, ktorú učil ešte v deväťdesiatych rokoch; dlho predtým, než spoznal Jordan Powersovú. Jej matka tvrdí, že mala podozrenie, že nie je normálny. "Vždy som si myslela, že je perverzný. Mojej dcére vymýval mozog," povedala.

Jordan však jej varovné slová nevnímala. S učiteľom, ktorý kvôli nej opustil manželku a tri deti, si našli spoločné bývanie. Teraz vidí, že spravila chybu. "Volal mi a ja som mu povedala, že je koniec," opísala rozchod so svojím priateľom Jordan. "K tomu chlapovi už nič necítim. Stratila som s ním kus života. Vzdala som sa kamarátov zo školy, pretože sa vzťahom nesúhlasili," dodala.

Tínedžerka sa teraz obáva, že sú tu ešte ďalšie dievčatá, ktoré Christopher zneužil. "Zlomil mi srdce, zradil ma. Nechápem, ako sa na mňa mohol pozerať a hovoriť mi do očí, že ma miluje."

Hooker sa s Jordan zoznámil, keď mala iba štrnásť rokov. Obaja však tvrdia, že ich vzťah prerástol do fyzickej roviny, až keď dovŕšila osemnásť rokov. To je totiž vek, kedy zákony v Kalifornii povoľujú pohlavný styk. V reakcii na tento prípad však úrady uvažujú, že zakážu vzťah učiteľa a žiaka, nehľadiac na vek. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu