Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trénerka (43) a jej žiak (16): Dieťa bude v júni a potom svadba

Erwin a Renata čakajú prvé spoločné dieťa
Erwin a Renata čakajú prvé spoločné dieťa (Zdroj: bild.de)

VIEDEŇ - Sú veľmi neobvyklý pár. Renata, štyridsaťtriročná trénerka hádzanej a Erwin, jej šestnásťročný žiak. Prvýkrát sa s ním vyspala, keď mal iba 13 rokov. Zo súdu odišla len s podmienkou. Ich láska však vydržala a dnes plánujú svadbu. V júni sa má bizarnému páru narodiť dieťa.

Tínedžer vraj svoju o niekoľko desaťročí staršiu priateľku požiadal o ruku ešte v októbri. "Áno, je to pravda. Chceme sa zobrať," uzemnil Erwin lechner všetkých, ktorí pochybovali o ich vzťahu. Presný dátum svadby si dvojica ešte nestanovila. Zato termín pôrodu im už lekári spočítali. Ak pôjde všetko dobre, bábätko príde na svet 20. júna.

Ervin sa svojho prvého potomka nemôže dočkať. Ultrazvukové snímky nosí všade so sebou. Ako sa však dieťa dokáže postarať o dieťa, si dokáže predstaviť len málokto.

Podivný milostný príbeh začal pred tromi rokmi. Aféra vypukla, keď sa mladík zveril nevlastnému otcovi. Prípadom sa zaoberal aj súd. "Vykreslili ma ako obeť. Že ma ona zviedla. To je ale úplný nezmysel. Bol som to ja, kto urobil prvý krok," hovorí Ervin. Jeho láska Renata Jurasová ostala 22 mesiacov podmienečne a prišla o prácu.

Pre milencov nie je vekový rozdiel žiadny problém. Tešia sa na budúcnosť, na spoločný život a rodinu, ktorú čoskoro založia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu