Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Člen ODS spával so svojou žiačkou, rozdali si to aj v kabinete!

Vladimír Dub
Vladimír Dub (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Mladý učiteľ základnej školy v mestečku Bor a zároveň Predseda oblastného združenia ODS v Tachove Vladimír Dub, ktorý zároveň pôsobí ako učiteľ na základnej škole, mal opakovane sex so svojou neplnoletou žiačkou. Podľa dievčaťa súložili priamo v kabinete!

"Stíhame tridsaťročného muža z Tachovska pre pohlavné zneužívanie," potvrdila hovorkyňa krajskej polície Hana Jehlíková. Obvinený pedagóg, ktorý učí fyziku a výpočtovú techniku, mal pletky so žiačkou údajne už dlhší čas. "Ak sa to potvrdí, rozviažeme s ním pracovný pomer," vyhlásil riaditeľ školy Jaroslav Linek.

Mladá dievčina sa podľa zdroja denníka Právo, ktorý ako prvý priniesol informáciu, oddávala sexu s učiteľom úplne dobrovoľne. Intímny styk sa odohrával na pôde školy. Žiačka deviatej triedy sa kamarátkam pochválila, že sexovali aj v kabinete.

Kamarátky si však jej tajomstvo nenechali pre seba a vyzradili ho triednej učiteľke, ktorá okamžite informovala riaditeľa. "Učiteľa som si zavolal a žiadal od neho vysvetlenie. Nič mi na to nepovedal, len mlčal. Preto som podal trestné oznámenie, aby polícia celú vec prešetrila," povedal Linek.

Dub mal vraj pletky so žiačkami už v minulosti. "Už pred niekoľkými rokmi sa obchytkával mladé dievčatá. Keď sme na konci roka mali rozlúčku, tak s jednou babou z triedy chodil," zverila sa Kateřina (18).

Krajský predseda ODS a minister spravodlivosti Jiří Pospíšil uviedol, že Vladimír Dub musí z ODS okamžite odísť, aby nepoškodzoval povesť strany. Ak sa obvinenie nepreukáže, bude sa môcť vrátiť, ale podľa Pospíšilových informácií Dub svoju vinu ani nepopiera.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu