Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manžela nútila sexovať s dievčaťom (12), aby otehotnelo!

Zvrhlí manželia Alicia a Matthew
Zvrhlí manželia Alicia a Matthew (Zdroj: Daily Mail)

FLORIDA/BRATISLAVA - Američanka Alicia Bouchardová (41) povzbudzovala svojho muža Matthewa (26) do sexu s 12-ročným dievčaťom, aby otehotnelo a mohli žiadať ďalšie dávky od štátu. Nielenže sa nečinne prizerala znásilňovaniu, ale dieťa dokonca nútila pozerať sa aj na pohlavný styk manželov.

Podľa zatykača chcela Bouchardová, aby dievčina otehotnela a manželia by dostali dodatočné príjmy zo sociálnych dávok. Žena údajne manžela povzbudzovala, aby s dievčaťom spával v ich dome v Jackson County na Floride.

Dievčinu, ktorá sa mala Bouchardovej zveriť, že už bola sexuálne aktívna, presvedčila, aby mala sex s jej mužom Mattom s odôvodnením, že "nič horšie ako tehotenstvo sa jej nemôže prihodiť."

Polícia začala párik vyšetrovať po tom, čo dostala sťažnosť, že dievča bolo pohlavne zneužívané. Podľa správy nešlo o ich príbuznú, ale dieťa rodinných priateľov, ktoré u nich žilo.

Boucharda zatkli na základe obvinenia zo sexuálneho zneužívania v októbri minulého roka a držia ho vo väzbe. Jeho žena je taktiež vo väzení a kauciu stanovili na 70-tisíc dolárov.

Dievča zatiaľ umiestnili do detského domova, kam mu žena poslala ospravedlňujúci list, v ktorom napísala, že to bola chyba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu