Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bohatí ruskí študenti si natočili, ako znásilňujú bezmocné dievča!

Norayr Davtyan a Oleg Ivanov Zobraziť galériu (5)
Norayr Davtyan a Oleg Ivanov (Zdroj: national pictures)

LONDÝN/BRATISLAVA - Štyria bohatí Rusi čelia väzeniu za hromadné znásilnenie maljazijskej tínedžerky (18) na exkluzívnej súkromnej ​​univerzite, kde ročné školné stojí 30-tisíc libier. Skupina bola v Británii iba dva týždne, keď dievča sexuálne zneužila počas dva a pol hodinovej tortúry, ktorú si nahrala na iPhone.

Študenti Oleg Ivanov  (23), Norayr Davtyan (22), Armen Simonyan (19) a Gregory Melnikov (23) všetko popreli, ale porota ich jednomyselne odsúdila. Tresty by mali padnúť dnes.

Incident sa odohral 21. januára tohto roka, keď medzinárodný hráč vodného póla Davtyan usporiadal na internáte bujarú párty, ktorej sa zúčastnilo aj nešťastné dievča. Neexistuje žiadny dôkaz, že by mu do nápoja pridali drogu, ale po vypití whisky sa cítilo zvláštne a malo závraty.

Keď sa na druhý deň žena prebudila, zistila, že má pohlavný styk, ale nebola schopná sa pohnúť. "Chcela som, aby prestal, nemohla som sa prebrať ani postaviť, cítila som sa naozaj, ale naozaj unavená, nemohla som robiť nič, ani len pohnúť rukou. Chcela som iba zavieť oči a zomrieť, nikdy by som s niečím takým nesúhlasila," uviedla pri rozhovore s políciou.

Keď zneuctené dievča odchádzalo, stihol mu Davtyan ešte nakázať, aby o znásilnení nikomu nepovedalo, pretože by to bola pre neho veľká hanba. Tínedžerka jeho varovanie ignorovala a zavolala na políciu.

Na ďalší deň Simonyan napísal SMS Davtyanovi, aby záznam z iPhonu vymazal, čo však mladík pred zatknutím nestihol. Podľa štvorice sa im dievča podvolilo dobrovoľne a na súde o ňom dokonca hovorili ako o "mašine" či "ku**e". Porota zložená zo siedmich žien a štyroch mužov im však neuverila. Nečudo, keď si Rusi nafilmovali aj to, ako sa na znásilnení dohovárajú už deň vopred.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu